Hotel van Onna
Aankomst
Vertrek
check beschikbaarheid
home kamers & prijzen reserveren foto galerie route beschrijving toerist info contact FAQs
Language
Hotel van Onna gaat veranderen!!
In januari 2016 beginnen wij met de verbouwing van het hoofdgebouw van Hotel van Onna. De hotelkamers krijgen een upgrade, er wordt een lift geplaatst en de receptie en ontbijtzaal worden ook verbouwd. Een hoop spannende veranderingen waarvan wij hopen dat het in mei 2016 klaar zal zijn. Tijdens de verbouwing hebben wij alleen de kamers in onze dependance beschikbaar en zijn wij helaas niet in staat een ontbijt te serveren, maar indien dit wel mogelijk is, zal het ontbijt gratis zijn.
Dank u voor uw begrip.

Hotel van Onna

Hotel van Onna is een gezellig hotel in het hartje van de Jordaan, vlak bij het Anne Frank Huis en de Dam. Alle bezienswaardigheden zijn gemakkelijk te voet bereikbaar.
Het hotel bestaat uit drie grachtenhuizen en is zeer mooi gelegen aan de rustige Bloemgracht. Een pand is een monumentaal grachtenhuis uit 1644. In het middelste gebouw (nr. 104) bevindt zich de hoofdingang en is een modern grachtenhuis. Het derde gebouw is van oorsprong een oud pakhuis. Dit is nog te zien aan de zware steunbalken in de ontbijtzaal. In 1999 is het gebouw compleet gerenoveerd. Op deze plek ook is de eerste eigenaar "Loek van Onna" geboren en startte ruim dertig jaar geleden het Hotel.


Hotel van OnnaHotel van Onna • Bloemgracht 104 • 1015 TN Amsterdam • 0031-(0)20-6265801 • info@hotelvanonna.nl